Vánoční dílničky

Páteční odpoledne 26. listopadu se v naší škole neslo v adventním duchu. Neděle již byla první adventní a bylo tedy nutné připravit si dekorace a vyrobit adventní věnec. Ten k adventu neodmyslitelně patří.
Vánoční dílničky

Hlavním centrem se stala dílna, kde pro příchozí byly připraveny větévky z jehličnanů a cesmíny, šišky, oříšky, svíčky a nepřeberné množství pestrobarevných a třpytivých dekorací k dozdobení výtvorů. Zájem byl opravdu veliký. Všechny stoly obsazeny, doslova hlava na hlavě. Není se ale co divit. Dva roky jsme se nemohli scházet a tak jsme si to nyní vynahradili. Tvořil každý, kdo měl zájem a chuť.

To ale nebylo jediné místo, kde se něco vyrábělo. Druhým centrem se stala družina, kde se vyráběli hlavně andělé a ozdobičky z chlupatých drátků. Děti vymalovávali, lepili a namotávaly vlnu andělům na šaty. Drátky se ohýbaly a točily jeden za druhým. A zapojovali se i dospělí. Tvoření chytlo úplně všechny. A k tomu všemu voňavé vánoční sušenky, po kterých se jen zaprášilo a typická vánoční štola.

Odpoledne to bylo velmi příjemné a pohodové, byl i čas na to popovídat si a vidět tváře, které jsme již dlouho neviděli. Tak zase příště.

Krásný a pohodový advent.

Ivana Červinková

Zobrazení: Alba | Podle data

Vánoční dílničky


Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru

Logo Strážek
Kraj Vysočina
Partneři školy
IKAP II
Partner #1
ZUŠ Bystřice nad Pernštejnem
Partner #2
Partner #3
Partner #4
Partner #5
Partner #6
Partner #7
Partner #8
Partner #9
Partner #10